söndag 13 juli 2008

vecka 4

Sa denna helg hade jag planering av weekend program. gick sadar hade stora problem med narvaro listan och fick springa runt en massa for alla lag hade inte radio. var valdigt nara att kora ett borttappat barn larm. Vi var aven tvugna att komma pa 6 aktiviteter for barnen och 100 gator kom i sang typ tre. hela programmet hanlade om superhjaltar. Det har varit sjukt hektiskt och jag har knappt haft tid att ga pa toa. lordagen gick dock helt ok men mycket jobb. pa kvallen var det dans for barnen med live musiker, en atminstone 70 ar gammal country musiker. alla europeer tyckte han sog medans manga amerikaner tyckte han var ok. men det flesta blev glada nar populkar musik borjade spelas. men det kaqndes helt fel att dra dit en san musiker. nasta vecka vad hander da. vet inte inget speciellt faktiskt annu. jo pa mandag sa har vi enhets fri kvall sa da kommer nagot markligt handa tror jag.

vi hors

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förvirrande läsning men det verkar som att du har häcken full.... tråkiga pappa-kommentar, TÄNK på hur du skriver. Annars är det värsta lugna gatan här i GBG, vi softar och donar om vart annat, precis som det skall vara när man har semester. RING snart vi åker till Portugal på torsdag, Ring innan dess. Ha det för jäkla bra. Pappa

Unknown sa...

Hej Martin!
Faster (urk) Gunnel hälsar så gott. Jag hörde att du har haft det lite hett om öronen. Du behöver inte åka till USA för att nästan träffas av blixten. I helgen slog blixten ner på Kosta skjutfält. Några ungdomar som var på läger blev skadade och hamnade på sjukhus, brännskador. Rel ok nu.
Har du det bra? Längtar hem? Riktigt roligt att du kom iväg. Bra gjort!
Ha det gott! Gunnel

Anonym sa...

Stressad? sounds like it, men på ett lite havroligt sätt kanske? hoppas det. Superhjältar låter som något som passar dig, klädde ni ut er eller nåt då? Sant att country suger, synd att majoriteten av amerikanarna inte vet om det ännu. Har vart på 3dagars cykeltur i danmark nyligen, premiärfärd, kändes helt ok så europa bör nog gå med lite träning :) Ha det så skoj nu och sen när du reser runt all alone!

See ya